Samenwerken o.a. met de pilot steigers in de Ringvaart.


Verslag van de G32-leerkring Omgevingswet

Samenwerking is een sleutelbegrip in de Omgevingswet.

Ga maar na: integraal afwegingen nemen over de leefomgeving, tijdige participatie van alle betrokken stakeholders, het opstellen van een breed gedragen omgevingsvisie of omgevingsplan; het kan allemaal niet zonder samenwerking tussen veel partijen. Knelpunten die gemeenten daarbij in de praktijk ervaren, zitten vooral in de hoek van cultuur. Twee projecten in Zaanstad en Haarlemmermeer laten zien hoe je hier in de praktijk uitvoering aan kan geven. (klik op het plaatje voor het gehele verslag)

#Omgevingswet #link #ni

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.

OmgevingsAcademie Noord-Holland

© 2018